Superpäivät sunnuntaihin asti - katso tarjoukset!
Ohita
Parsakaalia tarjoiltuna kulhossa ruokapöydässä

Crockpot - pata kaikille!

Crockpot haluaa helpottaa arkeasi ja antaa sinulle aikaa tehdä sitä, mistä nautit. Crockpot tekee herkullista kotiruokaa, joka on valmista, kun tulet kotiin.

Crockpot-haudutuspata lisätarvikkeilla

Crockpot Express Multicooker valmistaa ruokaa jopa 70 % nopeammin kuin perinteisellä ruoanlaittotavalla. Nauti herkkuaterioista tuhlaamatta arvokasta aikaasi.

Crockpotin monikäyttöisessä painekattilassa on kahdeksan asetusta, joiden avulla valmistat helposti pataruokia, chili con carnea, risottoa, jälkiruokia, jugurttia, keittoja ym. – muutamalla napinpainalluksella. Painekeittämisen lisäksi pataa voi käyttää ruskistukseen, hauduttamiseen ja höyryttämiseen.

Keittoastian tarttumaton pinta on helppo puhdistaa niin, että se on taas valmis seuraavaa ateriaa varten. Saat nauttia herkullisesta kotiruoasta, joka valmistuu alle aikayksikön.

PATA KAIKILLE!

Crockpot-patoja on olemassa useita eri malleja ja värejä ja eri toiminnoilla. Riippuen perheesi koosta ja tarpeista, sopivia Crockpot-patoja löytyy kaikille.

Crockpot-padassa voit valmistaa ruokaa hauduttamalla, painekeittämällä, höyryttämällä ja sous vide -menetelmällä. Vaikea valita? Valitse malli, jossa on useita toimintoja!

Haudutus on hellävarainen valmistustapa, jossa ruoka valmistetaan matalassa lämpötilassa pitkään. Tärkeät ravintoaineet eivät kiehu pois, sitkeästä lihasta tulee mureaa ja vihannekset pysyvät napakoina.

Painekeittimessä ruoka valmistetaan ylipaineessa, mikä lyhentää valmistusaikaa huomattavasti. Painekeittämällä voit valmistaa samoja ruokia kuin liedellä, mutta yli puolet lyhyemmässä ajassa.

Höyryttäminen on helppo ja hellävarainen valmistustapa, jossa tärkeät ravintoaineet säilyvät. Höyrytettävät vihannekset säilyttävät värinsä ja pysyvät napakoina. Se on myös vähärasvainen valmistustapa.

Sous vide -valmistuksessa ruoka valmistetaan matalassa lämpötilassa pitkään. Raaka-aine suljetaan ilmatiiviiseen pussiin ja valmistetaan vesihauteessa. Lämmin vesi valmistaa raaka-aineen läpeensä tasaisesti. Sous vide -menetelmällä pystyt säätämään kypsyysasteen tarkasti. Täydellinen tulos joka kerta!

Lajittele haku
1–12 kaikkiaan 12 tuotteesta